Bilder från matchen mellan IF Warta och Donsö IS  3-0 (1-0)   Sälöfjordsvallen    2019-08-16

Mick Lindgren-Larkner, IF Warta och Patrik Höglund, Donsö IS plus domartrion med Alexander Linnér som huvuddomare gör klart för spela på den fina gräsplanen. Donsö kom till spel

med 7 nya spelare i startelvan från föregående match mot Näset.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Wartas Mick Lindgren-Larkner kommer igenom och avslutar strax här. forts

Donsös målvakt Mathias Kärnbratt kommer ut från målet. Lindgren-Larkner får inte riktigt till avslutet och Kärnbratt kan rädda.

Donsös unge spelare (född 2003) Aron Backman med bollen här. Aron visar bra spelförståelse och har fint passningsspel.

38:e minuten. Aron Backman med bollen här. forts

Aron passar fram till en löpande Albert Hansson. (Bollen syns strax ovanför huvudet på Albert.) forts

Albert avslutar och bollen går någon halvmeter utanför Vilmer Alexanderssons vänstra stolpe.

Donsös bästa målskytt genom tiderna. Simon Gustafsson med bollen. Simon har gjort 193 mål på 434 matcher i Donsö A-lag. Vunnit Skärgårdscupen 3 gånger och spelat 3 st finaler

ytterllgare. Simon gjorde sina första minuter A-laget i år och gjorde det bra.

Mick Lindgren-Larkner slår fram bollen in i Donsös straffområde. forts

Passningen når här strax Fayera Janneh (7). forts

Janneh placerar bollen strax under ribban och Warta leder med 1-0 i den 45:e minuten.

2.a halvlek:

Fayera Janneh passar bollen framåt. forts

Jannehs passning når Jesper Ström som avslutar mot mål här. forts

Mathias Kärnbratt räddar Ströms skott men måste lämna retur. forts

Wartas Peter Larsen hugger på returen. forts

Larsen är först på returen och kan göra 2-0 i den 47:e minuten.

65:e minuten. Simon Gustafsson med bollen och passar här strax fram till Albert Hansson. forts

Simons passning når Albert som avancerar in i straffområdet. forts

Albert avslutar till höger om Vilmer Alexandersson, Aron Backman (3) i bra läge  forts

Aron fläker sig men når inte bollen. forts

Bollen passerar och går ut till en resultatlös hörna för Donsö.

Ludwig Magnusson (6) blir här av med bollen till Faysal Ahmed Adosh som avancerar in i Donsö straffområde. forts

Adosh avslutar och det står 3-0 i den 88:e minuten.

Matchen är över. Det var en spelmässigt jämn match men tycker ändå att Warta vinner rättvist. Att Donsö får byta så mycket spelare från föregående match gagnar inte laget.