Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Vrångö IF 1-0 (1-0) 2012-05-11

Domaren och Kenneth Larsson, VIF och Viktor Johansson, SBK gör klart för avspark.

Vrångös Tobias Arvidsson ny spelare i år  från Styrsö BK och Shahriar Shokofan gör avspark för Vrångö.

Här är 1-0 ett faktum. Christopher Lantz får iväg ett fint skott från ca 20 m som går in alldeles under ribban utan chans för Tobias Julin i Vrångömålet.  4:e minuten.

Här är det Styrsös nya spelare för året Henning Comé och Daniel Wessberg i kamp med Vrångös i mitt tycke bäste spelare Jacob Nordell. Albin Holmqvist (6) och Olle Levin i VIF närmast

på bilden.

Här är det Vrångös målvakt Tobias Julin ute och boxar bort bollen.

Jacob Nordell, VIF och Henning Comé, SBK. Marcus "Eskil" Johansson närmast i bakgrunden.

Vrångös lagkapten Kenneth Larsson, duktig mittback uppe och nickar. Närmast Larsson Styrsös ytterst lovande lagkapten för dagen Viktor Johansson (16 år).

Här räddar Styrsös målvakt Samuel Odengard ett skott ut ifrån.

Här är det Kenneth Larsson och Viktor Johansson i en närkamp mitt på Vrångös planhalva.

Erik Andersson (5) och Albin Holmqvist i VIF. Viktor Johansson (10), SBK.

Tobias Arvidsson (11), Guy Skantze (4) och Ola Hellström (17).

Daniel Wessberg (8) ny spelare i Styrsö för året. Spelade i fjol i Askims IK som vann Div 5 B.

Här är det "Eskil" Johansson (7) i i kamp mot bl.a Guy Skantze i Styrsöförsvaret. Styrsö öppnade väl matchen bäst men Vrångö kom starkt sista kvarten av 1: a halvlek.

Olle Levin (12) utmanar Guy Skantze i Styrsöförsvaret, Ola Hellström (17) och målvakten Samuel Odengard.

Vrångös målvakt Tobias Julin klistrar bollen efter hörna, Henning Comé närmast Tobias.

Marcus "Eskil" Johansson spelar ut bollen på högersidan. Duktig spelare med bra energi.

Vrångö framme igen i slutet av 1:a halvlek.

Jacob Nordell (8) och Jonas Strandberg (10), Tobias Arvidsson mellan Styrsös storväxta mittlås Johan Björklund och Guy Skantze. Svårt för Vrångö att ta sig helt

förbi mittbackarna.

Daniel Wessberg, SBK och Jacob Nordell, VIF

Tobias Arvidsson med bollen.

2:a halvlek. Tobias Arvidsson, VIF, Robert Wiberg och Samuel Odengard, SBK.

Stilstudie av Marcus "Eskil" Johansson.

Kenneth Larsson (16) kastar långt inkast.

Daniel Wessberg med bollen.

Bollen på väg in i Styrsös straffområde.

Här är Vrångö farligt framme genom Olle Levin.

Robert Wiberg (14) med bollen. Spelade bra som högerback i Styrsö.

Viktor Johansson med bollen utmanas bl.a av Morgan Ahlström till höger.

"Eskil" tar sig förbi Robert Wiberg på vänsterkanten. Plötsligt 2 bollar på planen.

Här är bollen återigen framme i Styrsös straffområde. Vrångö pressade hela andra halvleken men anfallen stoppades för det mesta runt straffområdeslinjen.

Bollen kommer in från höger och går någon meter utanför.