Bilder från matchen mellan Öckerö IF och Göteborgs FF  3-1 (2-0)    Prästängen   2019-08-27

Simon Olsson, Öckerö IF och Jesper Olofsson, Göteborgs FF plus domartrion med Bilal Tillo som huvuddomare gör klart för spel i matchen om toppstriden i Div 4 B. Angående Jesper

Olofsson så har han ett förflutet i Öckerö IF där han bland annat har spelat 5 finaler i Skärgårdscupen och vunnit 1 av dessa. Har också spelat i Hälsö BK. Rörö IF är moderklubben.

Övre raden fr. vä: Anders "Spanarn" Olausson ledare, Christian Karlsson, Tobias Eriksson, Joel Edvardsson, Petter Dahl, Dan Forsberg (Tränare),John Kempe, Joakim Utbult,

Alexander Ivarsson, Henrik Forslund, Andreas Eklund.

Mellanraden fr. vä: Jesper Olofsson, Gustav Olsson, Oskar Börjesson, Mikael Bäcklund

Nedre raden fr. vä: Leif Olsson (Tränare), Johan Stahre, Tommy Solbräcke (Ledare), Mattias Olausson, John Olausson, Daniel Svensson, Isak Torgersson

Robert Hedelin tar avsparken för GFF i första halvlek.

Öckerös Hampus Nilsson avslutar strax här. forts

Nilssons avslut går någon meter utanför. Möjligt att GFF:s målvakt var på bollen men det blev ingen hörna.

Öckerös Ludwig Wiklander med bollen här på vänsterkanten. GFF:s Jacob Ljunggren Norberg utmanar  forts

Wiklander tar sig förbi och loss från Norberg. forts

Wiklander passar strax här. forts

Ludwigs Wiklanders passning når en "naken" Carl Wiklander forts

Carl Wiklander har bara att förpassa bollen i mål. forts

1-0 i den 9.e minuten. Carl Wiklander på passning från kusinen Ludwig Wiklander. Öckerös spelidé går mycket ut på att spela upp på sina offensiva ytterbackar som sedan levererar

passningar in i straffområdet.

Daniel "DD" Larsson här med bollen med hård uppvaktning. forts

"DD" får väg en avslutning som GFF.s målvakt som jag tror är Robert Olsson som stod i mål i första halvlek. Olsson räddar och GFF.s försvar får undan bollen.

Gustav Claeson avslutar men Olssons kan rädda.

40.e min. GFF:s Jonas Tingberg slår frispark här in mot Öckerös straffområde. forts

Bollen träffar någon spelare här och fortsätter mot mål. fort

Kristoffer Gregenäs får sträcka sig rejält. forts

Gregenäs räddar ut till hörna. Var väl GFF.s bästa målchans i 1.a halvlek.

Ludwig Wiklander slår hörna från höger. forts

Hörnan på väg.

Simon Olsson (6) kommer högst på bollen och nickar mot mål. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Bollen i mål.2-0 i den 44:e minuten genom Simon Olsson efter fin slagen hörna av Ludwig Wiklander.

2.a halvlek:

GFF skiftade målvakt i halvtid (skada ?). Den nya målvakten heter Tobias Fekete

GFF.s bäste målskytt Charles Palmborg med bollen här. GFF.s anfall blev oftast stoppade strax utanför Öckerös straffområde.

Daniel "DD" Larsson (19) avslutar någon meter utanför.

Ludwig Wiklander med bollen längst ut till vänster. Wiklander slår in bollen mot mål här. forts

Inlägget på väg. forts

Fekete försöker fånga bollen. forts

I kamp med Carl Wiklander kan inte Fekete greppa bollen som går ut mot Öckerös Gustav Claeson (4)

Claeson drar till på volley. Får någon slags halvträff och bollen går mot mål. forts

Bollen i mål. 3-0 i den 54:e minuten. Målskytt Gustav Claeson.

GFF.s Jakob Persson med bollen här. Som sagt GFF.s anfall tog oftast stopp här. Strax utanför Öckerös straffområde.

Alexander Simonsson med bollen här. forts

Simonsson avslutar någon meter utanför.

Öckerös Daniel "DD" Larsson med bollen här. Uppvaktas av GFF:s Oscar Kjellström.

"DD" snurrar runt och ser inte att hela målet är öppet. forts

"DD" har avslutat i Feketes vänstra stolpe och bollen går ut över kortlinjen.

Jakob Persson avlossar skott här. forts

Simon Olsson slänger sig och blockerar skottet.

Robert Hedelin (9) har skjutit frispark som tar i muren och Hedelin får en ny chans. forts

Hedelins skott tar återigen i muren och domaren blåser straff för hands. forts

Teodor Nastevski Lindström lägger straffen för GFF

Straffen på väg.

Straffen går efter marken och studsar upp inne i målet. 3-1 i den 77:e minuten.

Matchen är över. Öckerö vinner rättvist. GFF gav det en chans och kämpade hela matchen men Öckerös försvarsspel var för dagen svårt att överlista. Man kan undra om GFF är avhängda

nu från toppstriden men osvuret är bäst. Striden om seriesegern i Div 4 B går nu vidare. Öckerö har nu att möta Björkö i nästa match på Prästängen på Lördag.