Bilder från matchen mellan Öckerö IF och Donsö IS  6-1 (2-0)  Prästängen  2018-10-06

Christian Karlsson, Öckerö IF och Erik Hornby, Donsö IS och domartrion med Bilal Tillo som huvuddomare gör klart för match

Daniel "DD" Larsson tar avsparken för Öckerö i i första halvlek.

Öckeröhörna slagen från höger av Viktor Niklasson. Bollen är på väg mot Donsös Anders Jansson och Ture Widestrand, Öckerö. forts

Widestrand vinner luftduellen och nickar mot mål. forts

forts

1-0 i den 8:e minuten genom Ture Widestrand

Donsös veteran Andreas Fhager blev återigen inkallad när spelarbristen blev för stor. Stor eloge till Andreas, Mathias Davidsson liksom Donsös tränare Mikael  Schagerlind som fick

ta ut sig själv i laget. Härligt att se dessa spelare som verkligen ställer upp när det kniper. Andreas, Mathias och Mikael har ca 1500 matcher tillsammans i Donsö IS tröja. Verkliga

trotjänare!!

Daniel "DD" Larsson har tagit sig igenom Donsöförsvaret. forts

"DD" avslutar och Erik "Lehmann" Hornby får fingrarna på bollen. forts

Bollen tar i utsidan av stolpen och går ut till hörna.

Donsös Albin Backman får här stopp på Öckerös duktige vänsterback, Mathias Nilsson.

Donsös Albert Hansson inne i Öckerös straffområde med bollen. forts

Albert avslutar och Öckerös målvakt Jonatan Geld får göra en fin enhandsräddning ut till hörna. Donsös bästa chans i första halvlek.

Här är det Christian Lyckemark med bollen och spelar strax till Daniel "DD" Larsson (19) här. forts

"DD" avslutar med ett vänsterskott efter marken. forts

2-0 i den 38:e minuten genom Daniel "DD" Larsson.

Christian Lyckemark har avslutat här med ett bra skott som "Lehmann" räddar.

Tror det var Viktor Niklasson som har fått på ett långskott här.. "Lehmann" räddar återigen med fingertopparna. forts

forts

Tror bollen tog i utsidan av stolpen och gick ut till hörna.

2.a halvlek:

I början av 2:a halvlek. "DD" Larsson har tagit sig loss från Donsös Mikael Schagerlind (4). forts

"DD" Larsson driver bollen in i Donsös straffområde. forts

"DD" har passat in till Christian Karlsson (10) som avslutar i mål. 3-0 i den 47:e minuten.

Christian Karlsson med bollen. Daniel "DD" Larsson (19) och Simon Olsson (6) rör sig framåt. Donsö båda mittförsvarare Mikael Schagerlind och Albin Backman har focus på bollen. forts

Simon Olsson har här blivit framspelad. forts

Simon Olsson avslutat här. forts

Erik "Lehmann" Hornby slänger sig men når inte bollen. forts

Skottet tar i stolpens utsida och går ut över kortlinjen.

Simon Olsson med bollen här och avslutar strax med ett långskott. forts

Det var sån fart på skottet så jag fick inte med bollbanan men här har bollen tagit i ribbans underkant och studsar ner. "Lehmann" var där men fick inte tag på bollen  forts

Bollen studsar upp här igen och minns inte om den tar i ribban en gång till. forts

forts.

4-0 i den 61:a minuten genom Simon Olsson. Vilken comeback!!

Viktor Niklasson med bollen och passar strax fram till Daniel "DD" Larsson. forts

"DD" tar emot passningen och avslutar förbi Erik Hornby. forts

forts

5-0 i den 68:e minuten. Daniel "DD" Larsson.

Viktor Niklasson med bollen här och slår en passning mot en omarkerad Victor Nystedt. forts

Passningen når Nystedt som avancerar  mot mål. forts

Nystedt avslutar. forts

6-0 i den 70:e min. genom Victor Nystedt.

Donsö har fått frispark efter att mathias Kärnbratt har blivit fälld. Liam Ajdini slår den. forts

Frisparken på väg in mot mål. forts

Donsös Albert Hansson och Viktor Sundström (18) närmast bollen. forts

Albert Hansson (10) avslutar. forts

Reducerat till 6-1 genom Albert Hansson i den 77:e minuten. Albert Hansson vinner skytteligan i Div 4 B med 24 mål. Albert har gjort mål i 15 seriematcher av 21 möjliga. Rekord för Donsö

på en säsong. Grattis Albert!!

Matchen är över. Öckerö tog kommandot från början och behöll det hela matchen ut. För Donsös fanns det bara ett som gällde och det var ihop ett lag överhuvudtaget till matchen och

genomföra den på ett någorlunda hedervärt sätt och det klarade man. Vill särskilt hylla våra veteraner som alltid ställer upp när lagledningen kallar. Andreas Fhager, Mathias

Davidsson och naturligtvis våran tränare Mikael Schagerlind. Strongt! Donsö får nu ta nya tag i femman nästa år. Donsös bästa spelare för dagen var ju målvakten Erik "Lehmann" Hornby

som efter matchen meddelade att det var hans sista match i Donsötröjan. Tack för många fina matcher!!  Vill också ge en extra blomma till Albin Backman  som stred berömvärt i försvarslinjen.