Bilder från matchen mellan Öckerö IF och IFK Björkö  2-1 (1-0)  Prästängen   2017-06-01

Christian Karlsson Öckerö, Jimmy Olausson, Björkö plus domartrion med Robin Drakenhammar som huvuddomare gör klart för match.

Öckerös Fernando Martins tar avsparken för Öckerö.

Daniel "DD" Larsson (19) i bra läge. Efterföljande skott går strax utanför målvaktens vänstra stolpe.

Christian Karlsson (10) i duell med Björkös Anton Hjalmarsson.

Öckerös Erik Gustafsson med bollen. Erik passar i nästa moment till en löpande Victor Nystedt (17). forts

Nystedt avancerar med bollen och slår i nästa moment ett fint inlägg in i straffområdet. forts

Inlägget når Öckerös Fernando Martins som nickar mot mål. forts

1-0 för Öckerö i den 30:e minuten. Fint anfall och bra löpning av Nystedt. Fin avslutning av Fernando.

Här har Öckerös Herman Malmcrona spelat en boll djupet till en löpande Victor Nystedt (17) som här kläms mellan Alexander Bonasoni (10) och Filip Thuresson. forts

Nystedt faller alldeles på straffområdeslinjen. Öckeröpubliken ropade på straff men domaren friade och delat ut ett gult kort till Nystedt.

Björköhörna från vänster slagen av Bonasoni. Björkös Oscar Frank är i högst i nickduellen. forts

Troligtvis går bollen vidare till Fredrik Augustin som stöter den mot mål. forts

Bollen tar här i ribban och går ut. Björkö började andra halvlek betydligt bättre än i den första.

Här är det ett Björköinkast från höger in i straffområdet där Öckerös Sebastian Koller når högst och nickar bollen. forts

Bollen i luften. forts

Johan Forseström drar till direkt på volley. forts

Björkö kvitterar i den 54:e minuten genom Johan Forseström.

Björkös Oscar Frank framme igen och oroar Öckeröförsvaret. forts

Frank har skjutit mot mål och Kristoffer Gregenäs räddar men måste lämna retur som hämtas upp av av Fredrik Augustin (13) forts

Med en bakåtspark lyfter Augustin bollen strax över målet.

Victor Nystedt driver bollen på mittfältet. Fernando Martins (9) löper sig fri. forts

Nystedt passar fram till Fernando som avslutar. forts

Skott på väg. Jack Olsson slänger sig. forts

forts.

2-1 för Öckerö i den 75:e minuten. Målskytt Fernando Martins. Armarna uppåt sträck Tommy W. Jag ser dig i hö. bildkant framför kiosken

Fernando Martins med bollen, bryts förtjänstfyllt här av Björkös bäste spelare Emil Thuresson.

Fernando Martins lägger an för skott igen.  forts

Fernando Martins får på ett bra skott som Jack Olsson gör en jätteräddning på. En lite personlig revansch för Jack som hade en mardöms em.  i fjolårets match mot  Öckerö då han

släppte in några billiga mål i 7-2 nederlaget

Matchen är över. Öckerö vinner rättvist. Öckerö förde spelet det mesta av tiden. Björkö hade en bra period i början av andra halvlek, då också målet kom och man några ytterligare chanser.