Bilder från matchen mellan Futsal Club Linné och Donsö IS  2-0 (1-0)    Gröna Vallen   2019-08-29

Oskar Roxström, Futsal Club Linné och Olof Lagerqvist, Donsö IS och domartrion med Nemanja Brankovic som huvuddomare gör klart för spel. Linné har en väldigt god form med

5 segrar och 3 oavgjorda på sina 8 senaste matcher inför gårdagens match. Motsvarande för Donsö var 1 seger, 1 oavgjord och 6 förluster.

Marcus Johnsson tar avsparken för Donsö i 1.a halvlek.

Tidigt i matchen. Linnés Justus Hogbäck spelar fram bollen här. forts

Hogbäcks passning når Robert Lundström. forts

Lundström fläker sig efter bollen. forts

Donsös målvakt Christian Svanström kommer ut och räddar och Olof Lagerqvist får undan bollen  forts

Ludwig Magnusson slår frispark efter marken. forts

Frisparken når Emil Johnsson som avslutar direkt. forts

Emils avslut går någon meter över.

Olof Lagerqvist som gjorde comeback efter skada, nickar här. Bra i matchen.

Mikael Schagerlind gjorde comeback från start och gjorde att försvarsspelet var betydligt säkrare än förgående matcher.

Erik Kristensson med bollen här.

Linné med bollen på vänsterkanten här. forts

Bollen slås in i straffområdet. forts

Bollen är skymd delvis här bakom Donsös Emil Johnsson (12). forts

Linnés Robert Lundström får tag på bollen och avslutar. forts

1-0 till Linné i den 30.e minuten genom Robert Lundström.

Donsös Anton Höglund (7) var som vanligt väldigt bra i passningsspelet och överhuvudtaget i matchen

Linnés Justus Hogbäck med bollen här. Mikael Schagerlind  uppvaktar. forts

Hogbäck avslutar någon halvmeter över.

Erik Kristensson (15) avslutar strax här. forts

Eriks skott på väg mot mål. forts

Linnés målvakt Wamid Khorshed  boxar bollen här. forts

Bollen går ut till hörna. En av Donsös bättre chanser i matchen.

2.a halvlek.

Inte många bilder från 2.a halvlek på grund av skymningen och då blir bilderna inget vidare.

Fred Jähnke avslutar mot mål här. forts

Jähnke får på ett bra skott som Christian Svanström gör en fin räddning på.

Har ingen bra bild på Linnés 2-0 mål som gjordes av Blend Keshto i den 83:e minuten.

Emil Johnsson hade ett bra avslut som gick någon halvmeter utanför den vänstra stolpen.

Matchen är över. Linné vinner matchen rättvist. Tror att Linné är ett av lagen i serien med bäst form för tillfället. Ändå ett steg framåt för Donsös del om man jämför med föregående

matcher. Försvarsspelet var klart bättre och tävlingsviljan i laget var inget att klaga på.