Bilder från matchen mellan FC Heden och Donsö IS  2-2 (0-1)   Överåsvallen  2019-05-22

Donsö Olof Lagerqvist och Tonu Abdou Ceesay plus domartrion med Peter Johansson som huvuddomare gör klart för spel på en väldigt sliten och lappad Överåsvallen.

Verkligen dålig kvalitet på planen.

Ceesay tar avsparken för Heden och matchen är i gång.

Tidigt i matchen har Heden ett inspel från höger och där Robert Vöks dribblar lite i Donsös straffområde. forts

Vöks passar till en helt fristående Kim Nordström. forts

1-0 till Heden i den 3:e minuten. Målskytt Kim Nordström.

Några minuter senare. Donsös Olle Backman i bra läge. forts

Olle avslutar men skottet går någon meter utanför.

Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten. Anders Jansson nr 7. forts

Emil spelar in tvärs till Anders Jansson som avslutar men når inte riktigt bollen som går utanför.

Albert Hansson (10) tar emot passning. forts

Albert spelar tvärs inåt men Emil Johnsson (12) hinner inte fram och bollen passerar målet.

Albert Hansson ute till höger passar in till Olle Backman som fläker sig fram. forts

Olle når inte och bollen passerar.

Olle Backman avslutar men strax utanför. Nära kvittering där.

Hedens nr 13 Ron Jonas Bergqvist nickskarvar bollen fram till Toni Abdou Ceesay

Ceesay avancerar mot mål.

Tom Nilsson i donsömålet kommer ut en bit.

Ceeasy avslutar förbi Tom Nilsson och det står 2-0 i den 64:e minuten.

Emil Johnsson med bollen här och spelar in mot centrum av straffområdet. . forts

Minns inte om det blev något hopslag men bollen är luften när Albert Hansson försöker sig på en bicycleta. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Bollen i mål. En fantastiskt prestation av Albert Hansson och det är reducerat 1-2 i den 75:e minuten.

Bollen högt i luften inne i Hedens straffområde.

Bollen studsar ner och John Backman är först på bollen och avslutar. forts

Bollen i mål och det står 2-2 i den 78:e minuten. Målskytt John Backman.

Matchen är över och den slutar 2-2. Donsö dominerar båda halvlekarna men Heden gjorde målen och tog vara på sina chanser. Donsö skapar flera kvalificerade chanser men oftast

var det sista som saknades. För Donsös del skall man kanske ändå vara nöjda med att tagit 1 poäng med sig hem som såsom matchen utvecklade sig. Matchens behållning var ju