Bilder från matchen mellan Härryda IF och Donsö IS  5-4 (2-1)    Härryda IP  2019-08-24

Henrik Fransson, Härryda IF och John Backman, Donsö IS plus domartrion med Osman Guliyev som huvuddomare gör klart för avspark.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Det första som sker i matchen. Donsö spelar bollen fram och tillbaka i backlinjen. Här är det Nils Backman med bollen och på nåt vis hamnar bollen över linjen och Härryda tar ett

snabbt inkast

Inkastet hamnar hos Härrydas Bako Löfgren som löpt sig fri. forts

Löfgren avslutar i stolpen utsida och bollen går ut över linjen.

Härrydas Henrik Fransson spelar fram en hög boll. forts

Återigen en löpande Bako Löfgren. Tom Nilsson kommer ut från målet. forts

Vet inte om Löfgren är först på bollen här. Sammanstötning blir kraftig. forts

Löfgren rasar i backen och domaren visar först gult kort men efter konversation med linjemannen visar domaren rött kort för Tom Nilsson och Bertil Kristensson kommer in från

avbytarbänken och får ta över som målvakt i den 4:e minuten och Donsö spelar med 10 man resten av matchen. Donsös försvarsspel i början av matchen var minst sagt inte bra.

10:e minuten. En hög boll på väg in i Donsös straffområde. forts

Anders Jansson nickar här men får inte undan bollen. forts

Bollen hamnar hos Bako Löfgren som avslutar i mål. 1-0 i den 10:e minuten.

Bollen har studsat upp på handen här på Härrydas försvarare och domaren blåser straff. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

Kvitterat till 1-1 i den 26:e minuten genom Albert Hansson.

Löpboll för Bako Löfgren. forts

I ett huj får Löfgren flera meters försprång och kan avancera mot mål. forts

Bako Löfgren avslutar förbi Bertil Kristensson och det står 2-1 i den 32:a minuten. forts

Anton Höglund (f.d Jansson) gjorde en fin comeback i går och var Donsös och planens bäste spelare. Anton spelade senast i A-laget 2017.

Olle Backman med bollen här och avslutar strax. forts

Olles avslutning går strax utanför. Olle hade också ett liknade läge tidigare i halvleken med sama resultat. Fast Donsö var 1 man kort förde man matchen helt klart.

Efter ingen bra inspark från Donsö hamnar bollen hos Bako Löfgren (7) som avslutar här. forts

Löfgrens avslutning går in alldeles vid stolproten. 3-1 i den 54:e minuten. forts

Aron Backman kom in i 2.a halvlek och spelar fram till en löpande Olle Backman. forts.

Olle avancerar in i straffområdet. forts

Olle blir fälld av Härrydas målvakt Alexander Tuomainen och domaren blåser straff. forts

Albert Hansson lägger sin andra straff för dagen. forts

Straffen går in nära stolpen utom räckhåll för Tuomainen. 3-2 i den 66:e minuten.

Olle Backman (9) driver bollen här. forts

Olle spelar in till Albert Hansson (10).

Albert blir fälld av Härrydaförsvararen och domaren blåser straff ånyo för Donsö. forts

Albert lägger sin tredje straff för dagen. forts

Straffen går i mål och det är kvitterat till 3-3 i den 67:e minuten. Kan inte påminna mig om att Donsö har fått 3 straffar tilldömda i en seriematch och att alla går in. Får höra med Niklasson

om detta.

Albert Hansson tar sig förbi på högerkanten och fortsätter in mot straffområdet. forts

Albert tittar upp och passar strax in i straffområdet. forts

Alberts passning når Anders Jansson (7) som avslutar mot mål och i mål. forts

Donsö leder matchen i den 75:e minuten. Målskytt Anders Jansson.

Alla Donsöspelare är helt förvånade när domaren finner en hands på John Backman och blåser straff för Härryda. Tveksamt!

Bako Löfgren lägger den. forts

Straffen sitter nära Bertil Kristenssons högra stolpe och det är kvitterat till 4-4 i den 78:e minuten.

Nils Möller fäller Bako Löfgren och domaren blåser sin femte (5) straff för dagen. forts

Bako Löfgren lägger straffen efter backen. forts

5-4 i den 89:e minuten. Matchen har en 5-målsskytt, Bako Löfgren.

Matchen är över. Återigen en målrik tillställning mellan lagen. 6-4 till Donsö i våras och nu 5-4 till Härryda i går kväll. Donsö spelar med 10 man i 86 minuter och för det mesta av tiden

för Donsö matchen. Tveksamt att säga att det var ett rättvist resultat. Donsö sätter sig i en dålig sits med en utvisning efter tveksamt spel i inledningen av matchen och får så gott

hela matchen jobba i uppförsbacke. Donsös form i seriematcherna är urusel.  4 poäng på senaste 8 matcherna.