Bilder från matchen mellan Göteborgs FF och Donsö IS  2-1 (1-1) på Majvallen, 2014-05-28

Domartrion och båda lagkaptenerna, Daniel Karstensen GFF och Magnus Fhager, DIS gör klart för avspark. På klassisk fotbollsmark. Skulle vara intressant att veta hur många matcher

som spelats på denna arena.

Donsö har avsparken genom Magnus Fhager (11) och Olle Backman.

Robert Reutherborg (2) i närkamp med Markus Karstrand (20) i GFF. Ludvig Corneliusson (6) i Donsö.

Donsös Jonas Andersson kommer högst i nickduellen men bollen går någon meter utanför målet.

Alexander Capov i närkamp med en GFF-spelare. Jesper Lindgren och Robert Reutherborg närmast.

Donsös Magnus Fhager med bollen i sällskap med Donsös lovande juniorer, Ludvig Corneliusson närmast, Olle Backman (9) och John Backman längst ut till vänster.

Måste säga att jag är väldigt imponerad över våra unga spelare som spelar väldigt moget och med god inställning. Det syns ju också i juniorserien där man ligger i toppen. Senast var

det ju vinst med 8-0 mot Dalen / KFF.

Nils Backman med bollen. Var väl hundraprocentig i sitt spel som vänsterback idag. Snabb, följsam och bra i positionsspelet.

Olle Backman (9) i kamp med GFF-försvaret. Ludvig Corneliusson i sällskap. forts.

Olle sliter sig loss. forts.

Olle kommer helt fri med målvakten i GFF, Marcus Rångeby.

Olle B försöker att lyfta bollen över målvakten. forts.

Olle får inte upp bollen tillräckligt så Rångeby kan rädda. Nära mål där.

Olle Backman och Ludvig Corneliusson är framme igen och oroar GFF-försvaret. Donsö har nu en bra period i matchen.

Donsö har hörna från höger. Mathias Davidsson högst ihop med en GFF-spelare. Men bollen går över dessa båda. forts

Här är det Robert Reutherborg som går upp och träffar bollen perfekt med pannan. forts.

Rångeby sträcker sig efter bollen men når inte. forts

Donsöspelarna jublar. 1-0 till Donsö i den 30:e minuten.

Här är situationen när det blir straff för GFF. En GFF-spelare faller i närkamp med Robert Reutherborg.

GFF.s Teodor Nastevski Lindström slår straffen till vänster om Tom Nilsson som för övrigt gjorde en fin insats i Donsö-målet. forts.

Tom går åt rätt håll men når inte. 1-1 i den 37:e minuten. Svårt att få bra bilder åt det målet pga av det starka solljuset. Var som att titta rakt in i en strålkastare i första halvlek.

Ännu en av Donsös lovande spelare, Ludwig Magnusson som i går kväll debuterade i Donsös A-lag. Donsös lag som igår saknade hela sitt ordinarie mittfält. Anders

Jansson, Jimmy Kjellberg, Johan Johnsson och Emil Johnsson, liksom Olof Lagerqvist och Sudo Sulejmanovic som var avstängd efter 3 varningar, respektive utvisning senast.

Ludvig Corneliusson pressar GFF.s straffskytt i slutet av 1:a halvlek.

2:a halvlek

Magnus Fhager och Jonas Andersson i duell med GFF-spelare på mittfältet.

En efterlängtad comeback i går kväll för Anton Jansson. Hoppas ditt skadeelände är över nu. Här nickar Anton bollen i början av andra halvlek.

Nils Backman i ett framlägg. John Backman beredd till vänster i bilden.

Här kommer GFF.s Rickard Schöndell (10) fri med Tom Nilsson efter tappad boll av Donsö på mittfältet. forts.

Schöndell avslutar mot Tom Nilsson. Nils Backman (3) jagar. forts.

Schöndell avslutar till höger om Tom. 2-1 i den 55:e minuten.

Här är Olle Backman som vänder upp och lägger an för sin vänster. forts

Olles skott på väg mot mål. Magnus Fhager (11) Donsö.  forts

Marcus Rångeby tar ansats för räddning.

Ser bra ut här men bollen går någon meter utanför. Bra försök Olle!!

Klunga i GFF.s straffområde.

Magnus Fhager i närkamp med en GFF-spelare. John Backman på linjen.

Tom Nilsson räddar.

Olle Backman i närkamp med Rångeby.

Vet inte om Tom Nilsson nickade här?

Donsös Jonas Andersson i duell med en GFF-spelare.

Olle Backman skarvar vidare.

Här är det Ludwig Magnusson med bollen och spelar in men GFF.s målvakt räddar.

Olle Backman på språng. forts

Det blir ett hopslag med Rångeby i GFF-målet. Straff? tveksamt. Bollen gick ut till hörna.

Magnus Fhager nickar mot mål.

Donsös numera veteran Mathias Davidsson lägger an för skott. Hoppas du håller på några säsonger till så att våra juniorer blir riktigt flygfärdiga. Din vilja vilja, rutin och auktoritet behövs

i laget. forts.

Mathias skott på väg mot mål. forts.

Rångeby klarar Mathias skott.

Här blev Tom Nilsson överspelad men Nils Backman (3) rensar undan till hörna.

Matchen är över. GFF vinner knappt men rättvist. För Donsös del klart godkänd match med tanke på att så mycket folk saknas av olika anledningar. Poängen kommer det är jag övertygad