Bilder från matchen mellan Donsö IS och Näsets SK  1-5 (1-2)  Donsövallen   2020-06-23

Olof Lagerqvist, Donsö och Näsets Simon Wallberg Andersson plus domartrion med Labinot Aziraj som huvuddomare gör klart för spel

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

Simon Wallberg Andersson slår en långpassning här. forts

Passningen når Kristoffer Frantzich som avancerar några meter och avslutar. forts

Skottet på väg. Donsös målvakt Charlie Skogsberg börjar slänga sig efter bollen. forts

Skogsberg når bollen men kan inte hindra den från att gå i mål. 0-1 i den 2:a minuten.

Här är bollen på väg ut ur Näsets straffområde. Bollen hamnar hos Elias Ahlström (ej synlig på bilden). forts

Elias drar till på volley och bollen går in krysset utan chans att rädda för Näsets målvakt Axel de Boer.

1-1 i den 4: minuten. Målskytt Elias Ahlström.

Näsets Casper Jonasson med bollen här och avslutar strax.

Charlie Skogsberg räddar Jonasson skott. forts

Bollen tar i stolpens utsida och går ut till hörna.

Donsös Albert Hansson uppvaktas av Näsets Manfred Oppong. forts

Albert tar sig loss och avslutar i ribbans underkant och bollen studsar ut till höger. Gick så snabbt så jag fick inte med bollbanan. forts

Näsets försvar kan få undan bollen.

30:e min. Med bara någon minuts mellanrum får Donsös Anders Janssons 2 gula kort och blir utvisad. Utvisningen präglar resten av matchen. Donsö hade varit det

bättre laget så långt men matchens karaktär ändrade sig till Näsets favör efter utvisningen.

Casper Jonasson med bollen och avslutar strax här. forts

Charlie Skogsberg räddar men måste lämna retur. forts

Näsets Simon Wallberg Andersson har tagit sig fram och hugger på returen. forts

Bollen i mål. 1-2. Målskytt Simon Wallberg Andersson. Lite slappt försvarsspel av Donsö här tyvärr.

Näsets Vassileios Liolios (9) passar bollen diagonalt in i Donsö straffområde. forts

Kristoffer Frantzich vräker sig fram och forcerar in bollen. forts

1-3 i den 49:e minuten. Återigen frågetecken för Donsös försvarsspel.

Liolios igen med bollen. Casper Jonasson "naken" i straffområdet. forts

Liolios har passat Jonasson som här strax avslutar med vänsterskott. forts

Jonasson skott går in i nättaket. 1-4 i den 71:a minuten. Målskytt: Casper Jonasson.

Donsö har frispark. Albert Hansson (10) står klar för att lägga den. forts

Albert får på ett bra skott. De Boer slänger sig men når inte bollen. forts

Frisparken går några decimeter utanför.

Efter spel fram och tillbaka i Donsös straffområde är bollen på väg ut ur området. Bollen på väg mot Kristoffer Frantzich. (Ej synlig på bilden). forts

Frantzich rammar bollen med sin vänsterslägga. forts

1-5 i den 80:e minuten. Fullbordat hattrick av Kristoffer Frantzich.

Albert Hansson får på ett bra skott som de Boer räddar och Näsets försvar kan få undan bollen.

Matchen är över. Donsö var ju väl så bra som Näset första delen av matchen men efter utvisningen på Anders Jansson verkade det som luften gick ur Donsös lag. Enligt domarrapporten

var det 14 gula kort och 5 röda. 2 för Donsö och 3 för Näset. Ok matchen hade lite av karaktär av toppmöte i serien. Man kan ju tro att det var ett gäng slaktare på planen. Definitivt inte!

Kan inte tänka mig att man som domare kan kan vara nöjd med sin insats efter stora antalet av kort. Vad beträffar Näset så blir man absolut topplag i årets rumphuggna serie. För