Bilder från matchen Donsö IS - Mölnlycke Sjövalla IS FK  0-3 (0-2)  Donsövallen  2018-09-22

Olof Lagerqvist, Donsö och Niclas Williamsson, Mölnlycke Sjövalla plus domartrion med Christian Zora som huvuddomare gör klart för spel.

Mölnlyckes Niklas Blomgren tar avsparken i första halvlek.

Mölnlycke tar kommandot direkt i matchen. Här är det inlägg från vänsterkanten in mot Niclas Williamsson som precis har nickat här. Nicken på väg mot mål. forts

Williamssons nick tar här i ribbans överkant och går ut.

Det är mycket som kretsar kring Niclas Williamsson (77) när det gäller Mölnlyckes anfallsspel. Här får Williamsson en boll som går på djupet in i Donsös straffområde. forts

Olof Lagerqvist i ryggen på Williamsson här. forts

Williamsson faller och domaren blåser straff. forts

Jonatan Mattias Vinberg lägger straffen. forts

Donsös målvakt Christian Svanström går åt rätt håll men når inte. forts

Straffen sitter i krysset. Bollen på väg ner här. Går att ana bollen precis vid stången som stöttar målet. 1-0 för Mölnlycke i den 25:e minuten

Albert Hansson löper på en höjdboll in i Mölnlyckes straffområde. forts

Albert fläker sig framåt och får en fot på bollen som fortsätter mot mål. forts

Mölnlyckes målvakt David Ringhage slänger sig och räddar. Donsös första avslutning på mål kom i den 32.a minuten.

Inkast från höger på väg mot Niclas Williamsson som vinner nickduellen och bollen fortsätter in i straffområdet. forts

Donsö får inte bort bollen och den hamnar hos Niklas Blomgren som här skjuter mot mål. forts

Skottet passerar alla inklusive Donsös målvakt Christian Svanström. forts

Skottet sitter i gaveln. 0-2 efter 35 minuter.

Donsö har fått frispark i slutet av 1.a halvlek. Albert Hansson slår den. forts

Alberts frispark på väg. forts

Frisparken tar här strax i kryssribban och går ut. Nära reducering där för Donsö.

Donsös Erik Kristensson med bollen på högerkanten. forts

Erik spelar tvärs  in i straffområdet. forts

Albert Hansson är först på bollen och får en knuff i ryggen av Mölnlyckes Petter Allansson och domaren blåser straff. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

David Ringhage går åt rätt håll. forts

Ringhage räddar och Mölnlyckes försvar är först på returen och får undan bollen.

2:a halvlek

Hörna från höger som slås av Olle Backman. Patrik Höglund är först på bollen och nicken fortsätter in mot mål. Patrik och Simon Gustafsson kom in efter pausen.

Bollen passerar några decimeter utanför stolpen och går ut över kortlinjen.

Mölnlyckes Daniel Rydén Lindström (10) är framme och bollen tar här i ribban. forts

Bollen studsar ut i straffområdet och strax därefter kommer ett skott utifrån som Christian Svanström kan rädda ut till hörna.

Mölnlycke har tre hörnor på raken. Här det den tredje på väg in mot mål. För en gångs skull går den över Niclas Williamsson. forts

Christian Svanström försöker nå bollen men når inte. forts

Mölnlyckes Petter Allansson kommer smygande in från vänster och får foten på bollen. forts

0-3 i den 62.a minuten.

Friska vindar över Nordövallen i går i planens längdriktning

Donsös Simon Gustafsson med bollen i bra läge. forts

Simon har avslutat. forts

Avslutningen går en halvmeter utanför.

Matchen är över. Mölnlycke Sjövalla tog kommandot från början och hade ledningen i paus med 2-0 och kunde sedan utöka i andra halvlek och kunde sedan spela på resultatet.

Matchen fick precis den karaktär som Mölnlycke ville ha antar jag och vinner därför fullt rättvist.