Bilder från matchen Donsö IS och Mölnlycke IF  7-3 (1-3)  Donsövallen, 2018-04-21

Simon Gustafsson, Donsö IS och Markus Landén, Mölnlycke IF plus domartrion med Lo Antilla Gröndahl som huvuddomare gör klart för avspark.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Robert Reutherborg var tillbaka igen på Donsövallen. Denna gång som Mölnlyckespelare. Robert tillhörde Donsö IS under säsongerna  2007-2017. 206 matcher och 12 mål.

Mölnlyckes Ludvig Adlers med bollen i Donsös straffområde. Donsös Albin Backman i ryggen på Adlers. forts

Adlers faller och domaren blåser straff. forts

Markus Landén lägger straffen. forts

Donsös målvakt Mathias Kärnbratt går åt rätt håll men når inte. 0-1 i den 15:e minuten. Det var stor dominans av Mölnlycke första kvarten där Donsö var tvåa i nästan alla dueller på planen.

Donsös Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten och slår strax in bollen i Mölnlyckes straffområde. forts

Emil passning går hela vägen till en helt fri Simon Gustafsson (3). forts

Simon går på bollen direkt och skottet går in till vänster om Mölnlyckes målvakt Sebastian Ladisic. forts

1-1 i den 19:e minuten genom Simon Gustafsson. Det var Simons 192:a mål i DIS-tröjan.

Mölnlyckes Axel Garå (6) slår in bollen i Donsös straffområde. forts

Donsöförsvaret var passivt här  och Ludvig Adlers kan gör 1-2 i den 35:e minuten

Mölnlyckes bäste målskytt under fjolårssäsongen Marcus Vogel (13 mål i Div 4 B) med bollen. forts

Vogel har passat snett inåt bakåt där Markus Landén just kommer in i straffområdet i vänster bildkant. forts

Landén avslutar. forts

Bollen går in tätt intill stolpen. 1-3 i den 41:a minuten

En aning molokna Donsöspelare på väg ut till halvtidsvilla.

2:a halvlek

Donsös Elias Ahlstöm passar här framåt. forts

Passningen når Albert Hansson som avslutar kliniskt förbi Sebastian Ladisic. forts

2-3 i den 50:e minuten. Albert Hansson

Albert Hansson på språng igen. forts

Albert har avslutat. Det är utjämnat till 3-3 i den 53:e minuten.

Emil Johnsson (12) med bollen på vänsterkanten. Olle Backman fri i mitten. forts

Emil har passat till Olle som tar med sig bollen i steget. forts

Olle kommer fri med Ladisic. forts

Olle försöker ta runt Ladisic med bollen men blir fälld med straff som följd. forts

Straffen läggs av Albert Hansson. forts

forts

Straffen går in perfekt vid stolpen. 4-3 i den 60:e minuten. Donsö har vänt på steken. forts

Ett äkta hattrick kan väl firas med en high five eller är det high ten. forts

Donsö har gjort en osannolik upphämtning på de första 15 minuterna av andra halvlek.

Donsö har hörna som slås av Olle Backman. Bollen  på väg. forts

På nåt vis går bollen in, en aning överraskande. forts

Anders Jansson (7) bokförs på målet som Mölnlyckespelarna protesterade mot. De tyckte att målvakten blev störd av Anders Jansson (7). Målet blev godkänt. 5-3 i den 66:e minuten

I nästa sekvens vinner Elias Ahlström bollen här för Donsö. forts

Elias spelar fram till en helt fri Olle Backman som avancerar framåt. forts

forts

Olle Backman gör inget misstag. 6-3 i den 71:a minuten.

Marcus Johnsson kom in sista kvarten och spelar fram här till Albert Hansson (10). forts

Albert stöter på Robert Reutherborg här. forts

Albert tar sig förbi Reutherborg och avslutar. forts

forts

7-3 i den 87:e minuten. Albert Hansson 4-målsskytt!!

Domaren blåser av matchen. Mölnlycke som började matchen så bra faller totalt samman i andra halvlek och hade inget motmedel mot Donsös offensiv. Har väl aldrig varit med om en

sådan vändning av en match för Donsös del. Kanske en aning höga vinstsiffror men Mölnlycke hade inte ett enda bra anfall i andra halvlek vad jag kan komma ihåg.

Stående från vänster: Alvar Gustafsson, Mikael Schagerlind, Albin Backman, Simon Gustafsson, Liam Ajdini, John Backman, Albert Hansson, Marcus Johnsson, Ralf Andersson.

Knästående från vänster: Anders Jansson, Olle Backman, Viktor Gustafsson, Nils Möller, Erik Schagerlind, Elias Ahlström, Mathias Kärnbratt. Liggande Emil Johnsson