Bilder från matchen mellan Donsö IS och Hovås Billdal IF  7-0 (1-0)   Donsövallen, 2017-08-22

Olof Lagerqvist, Donsö och Filip Vallin, Hovås Billdal plus domartrion med Anders Kinell som huvuddomare gör klart för avspark.

Hovås Billdal har avsparken i första halvlek

Hovås Billdal Eric Gustafsson har fått på ett bra skott som går strax över Erik "Lehmann" Hornbys ribba. Inte helt säker på namnen på Hovås Billdals spelare.

Elias Ahlström (11) får på ett bra skott som går strax utanför.

Olle Backman i ett friläge till vänster men skjuter i burgaveln.

Donsö förde spelet men blev ett otal gånger avblåsta för offside första 20-25 minuterna av matchen. Här är det Olle Backman med bollen i ett bra läge. forts

Olle Backman spelar in till höger där Albert Hansson befinner sig och avslutar. forts

Albert Hansson gör 1-0 för Donsö i den 37.e minuten.

Bra med folk på matchen i går kväll. Också fullt på läktaren.

Inlägg från vänster av Emil Johnsson till Olle Backman som nickar strax över.

Donsö hade frispark på Hovås Billdals planhalva. Efter lite strul hamnar bollen helt plötsligt hos Hovås Billdal som här kommer i en omställning. Eric Gustafsson med bollen. forts

Gustafsson avslutar och Erik Hornby får göra en bra räddning men måste lämna retur. forts

Hovås Billdal nr 38 Robin Börjesson plockar upp returen men Donsöförsvaret kan reda upp situationen.

Olle Backman med bollen mitt på Hovås planhalva. forts

Olle passar fram till en löpande Emil Johnsson. Riktigt pigg i går kväll.

Emil kommer fri med Albin Hansson i Hovåsmålet. forts

Emil avslutar och Albin Hansson räddar. Bollen hamnar igen hos Emil. forts

Emil kommer ensam med det övergivna målet. forts

Emil gör 2-0 i den 59:e minuten.

Hörna från höger som nickas av Donsös Olof Lagerqvist. Nicken går hårfint utanför målvaktens vänstra kryss.

Albert Hansson i höger bildkant avslutar med ett bra skott strax över.

Albert Hansson igen med bollen. forts

Albert passar till Olle Backman som avslutar via en Hovåsförsvarare. Ingen bra bild.  forts

3-0 i den 66:e minuten genom Olle Backman.

Albert Hansson har löpt sig fri och avslutar. forts

4-0 i den 66:e minuten. Albert Hansson.

Hörna från höger som Hovås målvakt får händerna på men kan inte greppa bollen. Donsös unge spelare Liam Ajdini som fick ersätta Anders Jansson längst ut till vänster på bilden. forts

Bollen hamnar hos Liam Ajdini som avslutar med ett fint skott som tar i ribbans underkant. forts

Bollen studsar upp igen i nätet. forts

5-0 i den 68.e minuten. Går inte att missta sig på glädjen i donsölaget efter Liams första mål i A-laget. forts

Härlig glädje i Donsölaget.

Emil Johnsson i dag het som en järnspis avslutar precis utanför stolpen.

Hovås Billdals bästa chans i andra halvlek räddas fint här av "Lehmann" med en fin fotparad.

Albert Hansson med bollen. Suddig bild p.g.a fokus på lyktstolpen. Emil Johnsson löper till vänster on side. forts

Emil avslutar elegant. forts

6-0 i den 77:e minuten. Emil Johnsson

Viktor Gustafsson hade några bra lägen att bli målskytt men det ville sig inte riktigt i avslutningarna. Piggt inhopp.

Albert Hansson fri med målvakten och kommer först på bollen och kan avsluta.

7-0 i den 89:e minuten.

Donsö vinner klart och rättvist. Spelet en aning krampaktigt i första halvlek. Blev betydligt bättre i andra. Hovås Billdal saknade en del bärande spelare men det är något som Donsö gör

i varje match. Donsö ser starka ut inför höstens avslutande matcher. Donsö håller nollan för 3.e matchen på raken. 17-0 på de 3 matcherna hittills spelade i höst.