Bilder från matchen Donsö IS och FC Heden  4-1 (1-0)   Donsövallen  2019-09-14

Olof Lagerqvist, Donsö IS och Toni Abdou Ceesay, FC Heden plus domartrion med Armin Huskic som huvuddomare gör klart för match.

Toni Abdou Ceesay tar avsparken för Heden.

7:e minuten. Bollen på väg mot Donsös Elias Ahlström (ej synlig på bilden). forts

Elias skjuter direkt mot mål. forts

Hedens målvakt Morad Elanrani (inte säker på namnet) försöker nå bollen. forts

1-0 i den 7:e minuten. Målskytt Elias Ahlström.

Hedens Daniel Pereira med bollen här och avslutar strax. forts

Pereiras skott går ett par meter utanför Tom Nilssons högra stolpe.

Friska vindar på Donsövallen i dag i planens längdriktning.

Anton Höglund med bollen. Säker i uppspelen och positionsspelet. Härligt att Anton är tillbaka i laget.

2:a halvlek:

Olle Backman med bollen här och passar fram här strax till Erik Kristensson. forts

Olles passning når Erik Kristensson. forts

Erik avslutar och Hedens försvarare blockerar skottet delvis och bollen stryker ribbans överkant.

Albert Hansson med bollen här och spelar strax fram till Olle Backman. forts

Alberts passning når Olle Backman (9) som avslutar förbi Morad Elanrani. forts

forts

2-0 i den 52.a minuten. Målskytt Olle Backman.

Suddig bild. Elias Ahlström passar bollen framåt här. forts

Minns inte om bollen studsade i straffområdet. i vilket fall som helst så nickar Albert Hansson mot mål här. forts

Hann inte att vrida kameran men Alberts nick har gått i mål och det står 3-1 i den 59:e minuten. Alberts 23.e mål för säsongen. Rekordet för Donsö IS A-lag för flest seriemål på en säsong

har Magnus Fhager från 2009 på 25 mål. Totalt i år har Albert gjort 37 mål (Serie, Skärgårdscupen och träningsmatcher). Tangerat rekord. Magnus Fhager gjorde 37 mål säsongen 2009.

Erik Kristensson med bollen här med flera Hedenförsvarare runt sig. forts

Erik Kristensson avslutar strax med ett fint långskott här. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Bollen i mål. 4-0 i den 68:e minuten.

Gör man såna vackra mål har man rätt att fira lite extra..

Simon Gustafsson kom in i andra halvlek och gjorde det bra. forts

Simon passar till Elias Ahlström som skjuter mot mål här. forts

Elias skott på väg och går någon meter utanför. Helt rätt att skjuta där Elias.

Hedens Johan Jönsson slår in bollen mot mål här.

Bollen dalar in i mål över Tom Nilsson. Lite konfunderat angående Hedens numrering på tröjorna. Vissa av spelarna hade påtejpade siffror på tröjorna.

Matchen är över. Donsö var det klart bättre laget och vinner rättvist. Tuffare match väntar Donsö  i nästa omgång då mot Mossen. Heden får fortsätta att kämpa för nytt kontrakt inför nästa säsong.