Bilder från matchen mellan Donsö IS och Härryda IF  6-4 (2-3)  Donsövallen  2019-05-05

GP-TV var på plats ikväll för att sända matchen. Här intervjuvas Härrydas tränare Jimmy Håkansson och senare också Donsös tränare Daniel Fhager av GP.s Alexander Olausson.

Fint initiativ av Göteborgs-Posten att bevaka lokalfotbollen som påbörjades under föregående säsong.

Olof Lagerqvist, Donsö och Henrik Fransson, Härryda plus domartrion med Pontus Mattson som huvudomare gör klart för spel.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

Tidigt i matchen. Albert Hansson klackar med sig bollen och avancerar mot mål. forts

Albert har här avslutat med ett stenhårt skott som här har tagit i ribbans underkant och studsar ner innanför mållinjen. Albert på väg ur bilden till höger. forts

Utav kraften i skottet åker bollen upp i nättaket och det står 1-0 i den 3:e minuten.

Härrydas lagkapten Henrik Fransson med bollen här och slår strax en passning i djupled. forts

Passningen når David Garrett som avancerar mot mål. forts

Garrett avslutar förbi Tom Nilsson i Donsömålet. forts

Kvitterat till 1-1 i den 4:e minuten genom David Garrett.

Här tar bollen på handen på Henrik Fransson och domaren blåser straff efter överläggning med linjedomaren. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

Straffen tar i Härrydas målvakt Alexander Tuomainen vänstra stolpe och försvaret kan få undan bollen.

Donsös Elias Ahlström med bollen och ser en fri Albert Hansson. forts

Elias passar Albert. forts

Albert Hansson avslutar men mitt på Toumainen och Härrydas försvar kan få undan bollen.

Donsös vänsterback Emil Johnsson med bollen och lyfter in i straffområdet. forts

Tuomainen har kommit ut från målet men Albert Hansson vinner duellen och nickar mot mål. Albert (10) syns i vänster bildkant. forts

Bollen går i mål och det står 2-1 i den 13:e minuten. Målskytt Albert Hansson.

Välkommen tillbaka på planen Anders Jansson. Anders skadade sig illa (2 brutna revben och punkterad lunga) i matchen mot Askim i Västra Cupen i början av mars månad.

Härrydahörna från höger. forts

Bollen dimper ner i Donsös målområde där Härrydas David Johansson befinner sig och avslutar. forts

Bollen i mål (syns vid högra stolpen) och det står 2-2 i den 21:a minuten.

Emil Johnsson skjuter mot mål här. forts

Tuomainen räddar och bollen går strax utanför.

David Garrett igen i friläge. forts

Garrett placerar in bollen och den rullar retfullt över mållinjen. Albin Backman fläker sig men når inte. Albin för övrigt lika bra som tidigare i säsongsupptakten. 2-3 i den 44:e minuten

som blev halvtidsresultatet

Albert Hansson vinner duellen mot Härrydas Emil Björk. forts

Albert fri med Tuomainen. forts

Albert avslutar. forts

forts.

Kvitterat till 3-3 i den 48:e minuten.

Härrydas Bako Löfgren igenom och avslutar men Tom Nilsson kommer ut stort och räddar.

Albert Hansson (10) har tagit sig in från vänster och avslutar strax utanför.

Härrydas Xavier Alexander Lopez med bollen här. forts

Lopez passar till Bako Löfgren (7) som avslutar precis innanför stolpen och Härryda leder igen med 4-3 i den 57:e minuten.

Patrik Höglund kom in i andra halvlek och plötsligt fungerar Donsös passningsspel mycket bättre och att Härrydas lag började att se allt tröttare ut. Patrik lägger en lång diagonalpassning

här. forts

Bollen på väg  här. forts

Bollen når Albert Hansson ute till höger som direktpassar in i målområdet. forts

Passningen på väg mot Olof Lagerqvist (17). forts

Passningen når Olof Lagerqvist perfekt på foten. forts.

Olof förpassar bollen i mål och vi har likaläge igen. 4-4 i den 59:e minuten.

Patrik Höglund med bollen. Till er alla unga fotbollspelare. Se lär och studera denna fina fotbollspelare hur han spelar och behandlar bollen. Beundransvärt. Still going strong.

Den ständigt löpande i djupled Erik Kristensson blir fälld här med frispark som följd. forts

Albert Hansson lägger frisparken. Bollen på väg. forts

forts.

Bollen tar här strax högt i stolpen. forts

Bollen studsar ner i målområdet. forts

Ludwig Magnusson (6) vräker sig fram och når bollen. forts

Bollen i mål. Donsö leder med 5-4 i den 80:e minuten. Målskytt Ludwig Magnusson.

Elias Ahlström med bollen. forts

Elias passar perfekt till en löpande Albert Hansson. forts

Albert lobbar iskallt över Tuomainen. forts

Bollen i mål och vi har 6-4 i den 84:e minuten. Och vi har en 4-målskytt. Vilken avslutar har är!! 10 mål på 5 matcher.

Albert Hansson med bollen här igen. forts

Albert har passat in bollen och går via Erik Kristensson till Patrik Höglund (8) som drar till direkt men Alexander Tuomainen kan gör en bra räddning ut till hörna.

Den händelserika matchen är över och Donsö vinner rättvist. Sista halvtimmen av matchen var en ständig press på Härrydas mål.

Bako Löfgren, Härryda och Albert Hansson, Donsö intervjuvas efter matchen av GP.s Alexander Olausson.