Bilder från matchen i Västra Cupen mellan Donsö IS - Kungsladugårds BK 4-6 (1-0) (1-1) efter straffar. 2014-03-01

Donsös Anders Jansson, Kungsladugårds lagkapten och domaren gör klart för avspark

Mathias Davidsson i ett motlägg med Lagårns nr 10. Anders Jansson (7) och Jesper Lindgren (21) i Donsö

Marcus Johnsson med bollen, Jimmy Kjellberg närmast Marcus.

Här har Donsös Olle Backman ett gyllene läge att ge Donsö ledningen i början av matchen. Skottet gick utanför har jag för mig. Alldeles för mycket trän på detta foto och för lite konstgräs.

Olle Backman tar emot bollen. Marcus Johnsson och Magnus Fhager (11) på väg framåt.

Anders Jansson passar till Emil Johnsson.

Anders Jansson (7) med bollen. Anders kom här långt in i Lagårns straffområde.

Donsös unge talang 15 år (inne på det 16:de) Olle Backman igenom igen men fastnar på Lagårns duktige målvakt. Olle har gjort 10 mål på de 3 första matcherna. Imponerande.

Olle Backman (9), Magnus Fhager och Marcus Johnsson för Donsö IS.

Här är det Donsös Jesper Lindgren uppe i nickduell efter hörna. Olof Lagerqvist (17)

Här är Lagårn uppe i Donsös straffområde  i samband med en hörna.

Olle Backman.

Här tar Donsö ledningen med 1-0 efter ca 25 min. spel. Målskytt: Magnus Fhager. Bollen syns i gaveln.

Här är det upprinnelsen till Lagårns kvittering. forts på nästa bild.

1-1 efter ca 5 minuters spel i andra halvlek.

Här fångar Lagårns mv bollen.

Johan Johnsson (8) med bollen, Jimmy Kjellberg (77).

Kungsladugård gör mål på straff.

Olle Backman straff går in tätt intill stolpen

Magnus Fhager straff går in vid gaveln.

Lagårns nr 8 slår in sin som straff som betyder 6-4 för de vinröda. Kungsladugård slog alla sina 5 straffar i mål. Donsö missade en och behövde inte slå den sista får då var det redan avgjort.

Spelarna hälsar på varandra efter matchen. Donsö klart bäst i första halvlek. Borde avgjort matchen där. Lagårn jämnade ut matchen i andra halvlek efter sin kvittering.